;

Kölyök kutyatápok.

Kölyök kutyatápok 

8 termék van itt.
24 900 Ft‎

A Breeder Line Junior kutyatáp tökéletes és kiegyensúlyozott táplálék növésben lévő kölykök számára. Ez a kiváló minőségű kölyöktáp szigorúan válogatott alapanyagokból készült, amelyek segítik az erős izomzat és szilárd csontozat fejlődését.

23 400 Ft‎

Teljes értékű szuper prémium kutyatáp 1 évnél fiatalabb, közepes méretű (felnőtt korban 10-25 kg) kölyökkutyáknak. Ez az összetétel búza gluténmentes. Hozzáadott frukto-oligoszachariddal (FOS) és mannán-oligoszachariddal (MOS) az optimális emésztésért.

16 900 Ft‎

Teljes értékű száraz táp kölyök kutyák részére.

18 500 Ft‎

Willowy puppy kiváló minőségű száraz kutyatáp kölyökkutyák számára. Összetevőket a termékfotón találhat.

10 990 Ft‎

A Boldog Bulldog kölyökkutya táp olyan teljes értékű kutyatáp, mindenfajta kölyökkutya számára, mely tartalmazza mindazt a tápanyagot, ásványi anyagot és vitamint, ami a megfelelő erőnlét és harmonikus fejlődés alapja. Termékünk magas biológiai értéke miatt könnyen és jól emészthető, takarékos etetési módot nyújt. Kiszerelés: 15kg/zsák

12 990 Ft‎

Teljes értékű száraz eledel kölyökkutyák számára. A König kutyatáp termékcsalád jellemzői: -kiváló ár-érték arány-szójamentes-mesterséges színezéket nem tartalmaz-magas vitamintartalom                      

26 660 Ft‎

A Breeder Line Junior Maxi egy teljes értékű és kiegyensúlyozott eledel növekedésben lévő, nagytestű kölyökkutyák és fiatal kutyusok számára.Ez a kiváló minőségű kölyöktáp gondosan válogatott alapanyagokból készült és kedvezően hat az erős izomzat és csontozat fejlődésére.

17 500 Ft‎

Hús,és egyéb állati eredetű melléktermékek,gabona,hüvelyesek,növényi kivonatok,olajok és zsírok,ásványi anyagok.

8 tételből 1 - 8 látható