;

Lista rendezése gyártónként Bio-lio

520 Ft‎

Alapeleség aranyhalak számára. Könnyű fajsúlya révén a a víz felszínén lebeg. Tartósítószert nem tartalmaz, a terrárium vizét nem zavarosítja.

300 Ft‎

Speciális, természetes haleleség rengeteg hasznos tápanyaggal.

950 Ft‎

Főleg algákból, planktonokból készült növényevő és kiegészítő eleségként vegyes táplálkozású halak részére előállított lemezes szerkezetű eleség. Liofolizált (fagyasztva szárított) növényi eleség alga és mindenevő halak számára.

390 Ft‎

A gammarus szárított, természetes eleség. Magas fehérje és ásványi anyag tartalma minden életkorban hozzásegíti kedvenceinket a harmonikus fejlődéshez.

490 Ft‎

Színes lemezes eledel akváriumi halak részére.

590 Ft‎

Akváriumi díszhalak táplálására gyártott eleség. Összetett takarmány. A fenékzónában táplálkozó, illetve az éjszaka táplálkozó halak ideális eledele.

930 Ft‎

Természetes díszhal eleség.Elsődleges táplálékforrás.Etetésével a halak megőrzik vitalitásukat.

840 Ft‎

A liofilizált (fagyasztva szárított) tubifex (csővájóféreg) a legkiválóbb proteinforrás a halak számára, mely a különleges tartósítás következtében megőrzi eredeti formáját és nem veszít tápértékéből.

350 Ft‎

Változatos, teljes értékű takarmány vízi teknősök részére. Az eleséget a víz színén kell felkínálni olyan mennyiségben, amit kedvenceink rövid idő alatt maradéktalanul elfogyasztanak.Tartalma: szárított shrimp, liofilizált csonti, liofilizált szív mix, liofilizált tubifex, liofilizált lisztkukac, szárított gammarus, liofilizált razbora.

10 tételből 1 - 10 látható