;

Napszemüvegek horgászathoz

Napszemüvegek 

4 termék van itt.
8 870 Ft‎

A Delphin polarizált napszemüvegjeinek legfelsőbb kategóriája. Ez azt eredményezi, hogy erős fénynél a lencsék besötétednek és szürkületben pedig kivilágosodnak. Mindez garantálja a kitűnő látási viszonyokat bármilyen fényviszonynál. A zöldes fekete dizájnja nagyon sportos és tetszetős. Műszaki paraméterek: Orr szélesség: 1,5cm Lencse szélesség:...

5 397 Ft‎

A Delphin SG sorozatú napszemüveget csúcsminőségű, minősített, polarizált lencsék jellemzik. A napszemüveg megbízható védelmet nyújt az éles napfény és a káros UV-sugárzás ellen. A lencsék akár 400 nanométer UV-sugárzást nyelnek el, ennek köszönhetően UV 400 jelölést viselnek. A szemüveg szűrőkategóriája 3 (8–18%-os fényáteresztésű sötét szűrő).

7 326 Ft‎

Ideális napszemüveg horgászoknak és vadászoknak egyaránt. Modern terepszínű kialakítása tökéletesen kiegészíti a szemüveg teljes dizájnját. Az SG CAMOU modell szemüvegkerete egy speciális extra könnyű anyagból készült. Azon kívül, hogy nem fogja érezni a súlyát viseléskor, van még egy különleges tulajdonsága. Lebeg a vízben!

8 291 Ft‎

Időtálló napszemüveg fekete és sárga dizájnban. Egy napszemüveg áráért kettőt kap! Az SG POWER szettben ugyanis két sárga és két szürke lencse van. A szürke ideális az erős fénybe. A horgászaton kívül ideális vezetéshez is. A sárga lencséket rosszabb látási viszonyoknál, mint az eső, köd fogja díjazni. A szemüveg 18x10cm textil tokba van csomagolva.

4 tételből 1 - 4 látható