;

Sapka - Kesztyű - Zokni

Sapka - Kesztyű - Zokni 

32 termék van itt.
Per oldal
4 819 Ft‎

Magas komfortú fleece kesztyű a vadászatot kedvelők számára. Abban a pillanatban ha valami manipulációra van szüksége, a kesztyű felső része egyszerűen felhajtható és tépőzárral rögzíthető. Ez a felső rész két különálló részre van felosztva. Az első rész a hüvelykujjra, második pedig a többi négyre.

3 469 Ft‎

A fagyos túrákra a lehető legjobban felöltözünk. Réteges öltözködés, minőségi cipők, de a legfontosabbról, a fej védelméről a hidegtől gyakran elfelejtkezünk. Pontosan ez inspirált bennünket a Delphin NINJA megalkotásánál. Egy zöld csukjáról van szó, kellemes fleece anyagból.

3 953 Ft‎

Kiváló minőségű neoprén kesztyű vadászok és túrázók számára. A hosszan tartó fejlesztés eredményeit felhasználva egy kitűnő terméket hoztunk létre. Ennek a fekete-zöld kesztyűnek az ideális szabásából kifolyólag, az emberek többségének tökéletesen passzol.

3 854 Ft‎

Téli sapka – siltes sapka meleg béléssel és LED diódákkal a Delphin márkától álcázó kivitelben. A sapka mérete univerzális, és a hátsó részén található gumis behúzó mechanizmus segítségével pontosan beállítható az igényelt kerület., hogy mindenkin kényelmesen üljön.

1 220 Ft‎

A meleg téli ruházat is szerves része a téli hónapoknak. A legfontosabb testrészünknek a fejnek fejlesztettünk ki ezt a kényelmes pamut sapkát, amely megvédi Önt a leghidegebb téltől. Összetétele 98% akrilból és 2% pamutból áll.Egy méret.

3 276 Ft‎

Nyári sapka – siltes sapka LED diódákkal a Delphin márkától álcázó kivitelben. A sapka mérete univerzális, és a hátsó részén található tépőzár segítségével pontosan beállítható az igényelt kerület., hogy mindenkin kényelmesen üljön. Óriási előnye az elülső részén elhelyezett 5 db LED dióda, amelyeket rossz látási viszonyok között használat.

730 Ft‎

Termékleírás:PVC pöttyös szénszálas ESD (antisztatikus) kesztyű 78% nylon, 16% acryl, gumiszövet, PVC felhasználási terület: félvezetőgyártás, elektronikai ipar, összeszerelés EN388:3142 EN1149-1

1 810 Ft‎

Gyakran érvényes az, hogy ha valami egyszerű az megbízhatóan működik! Ez 100%-ban érvényes a Delphin WARP dobókesztyűre is. Ez a dobókesztyű javarészt neoprénből készült, nagyon kényelmes és a felhelyezése csak pár másodperc. A csúszásgátló anyagnak köszönhetően ami az egy ujj belsejében található, megakadályozza a nem kívánt ujjvágásokat dobásnál.

2 530 Ft‎

Kiváló minőségű, vágásbiztos védőkesztyű. Anyaga közepesen vastag, üvegszállal szőtt.

32 tételből 1 - 12 látható