;

Pergető horgászbotok

Pergető botok 

59 termék van itt.
Per oldal
11 554 Ft‎

Hihetetlen. Így lehetne jellemezni a Delphin ZEPHYR sorozatot. Ez a sorozat az alacsony ár ellenére 24T karbonbon blankra épül SIC gyűrűkkel felszerelve, ami egyedülálló ebben a kategóriában. A sötétzöld igényesen kidolgozott blank parafa nyéllel és megbízható DPS típusú nyereggel van kiegészítve. Készlethiányos!

18 498 Ft‎

Calypso ultra light bot lágy és könnyű csalik pergetésére lett tervezve. A bot 30T karbonra épül, amely garantálja a kiváló és gyors reakcióidőt, még a legfinomabb ráütésre is. Ha mindehhez hozzászámoljuk rendkívül alacsony súlyát és a hihetetlen karcsú blankot, akkor kapunk egy botot, amiben teljesül sok pergetőhorgász álma.

25 056 Ft‎

Legyen Ön is az áldozata! Az ADDYCT megszerzi szívét, lelkét. A LEGJOBB pergető botunk. Az alapanyaga a legjobb minőségű japán Toray karbon, első ránézésre tudja hol használja. Csónakos horgászatnál, csuka, süllő modern gumihalas horgászatnál. Úgy fog tűnni, hogy a bot túl merev, de kapásnál szép parabolát hoz létre. A minőségi karbon nagyon könnyű.

16 183 Ft‎

Kétrészes HOAX modellnél van baitcast-os kivitel is! Egy modern bot sorozat, mely tervezése nagyon jó sikerült, gyors blank jellemzi, ezért azoknak ajánljuk akik csukára, süllőre vagy  sügérre készülnek horgászni. Az elegáns mat szürke blank biztosan megragadja Önt is, akárcsak minket. Az alsó harmadán, úgy mint az orsótartó alatt sötétebb karbon spirális...

18 039 Ft‎

Szeret utazni, vagy a minimalista szállítási méreteknek kedvelője, a Spin Trip botok ideálisak az Ön számára. Négyrészes utazó pergetőbotok, amelyek minőségi 24T karbonból készülnek. A matt sötétszürke színe ideálisan összehangolt a barna EVA hab nyelével és a szürke DPS orsótartóval. A decens bronz részletek kiegészítik a barna szálból készült...

16 183 Ft‎

Hipnotizáljon minden nagy ragadozót! Pergető bot mindazoknak, akiknek nem mondanak semmit a megszokott szabályok. Első pillantásra megnyeri a nyél terepszínű mintázata élénkzöld, barna és zöld színekkel. Ezen "hipnotikus" fogantyú felett decens parafa részleteket találunk, a bot alsó harmadában pedig lila díszkötések találhatók.Jelenleg csak a 300cm/60g...

8 492 Ft‎

A nagyon sikeres Delphin ZEPHYR sorozat folytatása teleszkópos változatban. A sorozat, a karcsú blanknak valamint a kötött gyűrűknek köszönhetően széthúzott állapotban nehezen hisszük el, hogy teleszkópos botról van szó. A sorozat különböző hosszúságban és dobósúlyban örvendezteti meg a széles sávú pergető horgászközönséget.

17 340 Ft‎

Az agresszív ragadozóknak mostantól egy új kihívójuk van - Delphin ZIRCON. Ez a kemény, erős és gyors bot közvetlenül a legnagyobb csukákra, süllőre és kisebb harcsák fogására lett tervezve. Az egész koncepció ennek lett alárendelve. Ha eddig kereste az erős ragadozós botot, most már ismeri- Delphin ZIRCON!

10 613 Ft‎

BANG!-Könnyű, kiváló minőség és a gyors reakció ezek a jellemzői ennek az új pergető szériának, mely meglepi a tapasztalt horgászokat is az ár-érték aránnyal.Több órás dobálás sem fárasztó, mivel ezzel a bottal élvezni fogja a víznél töltött minden percet.

18 794 Ft‎

Hihetetlenül feszes, mindemellett rendkívül könnyű bot. Első ránézésre szokatlan markolat nagyon jól illeszkedik az ember kezébe, és segíti, hogy a csali minden mozgását érezze. Műszaki paraméterek: -Tagok száma: 2 -Blank átmérője a markolat felett: 9,7mm -Gyűrűk száma: 7 -Szállítási hossz: 95cm -Súly: 135g

23 127 Ft‎

A süllőző specialista! Karcsú, gyors és merev bot mellyel keresheti a süllők lelőhelyét. Ennek a botnak az építésénél egy nem hagyományos orsótartót használtunk, mely első kézbevételnél meggyőzi a kényelméről.

17 726 Ft‎

Rendkívül gyors reakciójú bot ez az első reakció kézbevétel után. A következő felismerés a rendkívüli könnyedség. Ezeket a jellemzőket a bot 30T szénszálas anyagának és a kónuszos blanknak köszönheti.A merev test és az érzékeny spicc egy tökéletes pergető botot alkot. Az gyűrűk elosztása lehetővé teszi a milliméter pontosságú dobásokat. Készlethiányos!

59 tételből 1 - 12 látható