;

Feeder horgászbotok

Feeder botok 

46 termék van itt.
Per oldal
48 587 Ft‎

Exkluzív feederbot-sorozat. A RYTUAL botokkal a horgászat rituálissá válik. Probléma nélkül megküzd egy nagyobb harcos ponttyal, de élmény lesz vele a kisebb halak horgászata is. Az Exkluzivitását kiemeli egy szép karbonszálas fonat a fogantyú felett. A nyéltag felső része parafából és a terheltebb része pedig EVA anyagból készült.

25 441 Ft‎

Mint a neve is sugallja, a sikeres első generációs Delphin Legia feeder botok folytatásáról van szó. A kettes gyártásánál figyelembe vettük az észrevételeiket, ennek köszönhetően az új Legia feeder bot egy szintet feljebb lépett.

18 041 Ft‎

Feeder bot, melynek a kedvező ára ellenére egy tökéletes társ feederes horgászatra. Műszaki paraméterek: -Modell: 360cm/100g -Részek száma: 3 -Blank átmérője markolat felett. 13,4mm -Vezetőgyűrű mérete: #25 -Fülek száma: 13 -Szállítási hossz: 126,5cm -Tömeg: 295g -Nyél: EVA hab + cork -Nyél hossza (a bot alsó részétől a nyereg közepéig): 46cm -Spiccek:...

11 554 Ft‎

A WASABI bizonyíték arra, hogy a hatékony gyártás és a nem szokásos gondolkodásmód révén megbízható, jó tulajdonságokkal rendelkező botot lehet előállítani. A WASABI Feeder tökéletesen teljesíti feladatait az aktív feeder horgászatában, és népszerű lesz a kezdők számára, ugyanúgy mint azoknak akik jó minőségű botot keresnek elfogadható áron. RENDELHETŐ...

30 456 Ft‎

Karcsú és nagyon gyors blank jellemzi tökéletes akcióval. Minden halat örömmel fog fárasztani. A blank elegáns matt barna mintázatú, réz elemekkel, amelyek beleolvadnak a környező természetbe, és gyönyörűen mutatnak a parton.

33 928 Ft‎

A Delphin MAGMA M3 bordó bot sorozat a Delphin legsikeresebb feederbotjainak harmadik generációja. Igyekeztünk mindent megtartani, ami ezeket a botokat bestsellerekké teszi, és hozzáadni valami vadonatújat is, hogy ismét minőségi szintre e

30 842 Ft‎

A Delphin MAGMA M3 DUO bordó bot sorozat a Delphin legsikeresebb feeder botjainak harmadik generációja. Igyekeztünk mindent megtartani, ami ezeket a botokat bestsellerekké teszi, és hozzáadni valami vadonatújat is, hogy ismét egy újabb szintre emeljük. Ez állt a Delphin 2Power technológia kifejlesztése mögött.

29 685 Ft‎

A Delphin MAGMA M3 bordó bot sorozat a Delphin legsikeresebb feeder botjainak harmadik generációja. Igyekeztünk mindent megtartani, ami ezeket a botokat bestsellerekké teszi, és hozzáadni valami vadonatújat is, hogy ismét egy újabb szintre emeltük.

32 000 Ft‎

Nagyon karcsú, de erős bot a Light kategóriából, mely 30T karbon blankon alapul, mely annak ellenére, hogy rendkívül vékony, gond nélkül megállja a helyét nagyobb halak esetén is. A luxus érzetet erősíti a FUJI orsótartó is. Fölötte van a kézi készítésű fonott minta a karbonon. Az egyes tagok összetételét fém gyűrűk erősítik. A bot három spiccel kapható....

30 833 Ft‎

A második, továbbfejlesztett változata a kedvelt Opium feeder botnak, mely rövid idő alatt megszerezte a finom spiccek kedvelőinek szívét. Nagyon karcsú, de erős bot a Light kategóriából, mely 30T karbon blankon alapul, mely annak ellenére, hogy rendkívül vékony, gond nélkül megállja a helyét nagyobb halak esetén is. Készlethiányos!

2 890 Ft‎

A SYMBOL FEED sorozat egy alap feeder botcsalád, azoknak akik a médium és haevy feederezést szeretik megfizethető áron.

2 890 Ft‎

A SYMBOL FEED sorozat egy alap feeder botcsalád, azoknak akik a médium és haevy feederezést szeretik megfizethető áron.

46 tételből 1 - 12 látható